lørdag den 1. december 2007

Ta'r hatten af!

Viborg Bibliotekernes julefrokost blev holdt i går. Og jeg er vildt imponeret over Kristines og Finns fantastiske optræden. Specielt faldt jeg pladask for Bibi Grå fra Bogense. Godt gået, Kristine! Jeg griner stadig indeni, når jeg tænker på Bibi! Og jeg er sikker på, at hun 'gik lige ind' hos alle dine kolleger! Jeg kan hilse at sige at de kolleger, som ikke var med, gik glip af noget! Håber hun kommer med til næste julefrokost!

2 kommentarer:

Kristine sagde ...

Jeg fik lige lov til at låne Kristines login. Ja, jeg er sgu ikke meget for det her moderne pral (og så hele 23), men jeg vil da gerne takke for de pæne ord. Det er da dejlig, at I gerne vil se mig igen, men jeg er efterhånden ret efterspurgt. Sådan er det jo at være den eneste sjove i en flok af støvede hoveder. Suk. Og så stiger prisen jo...
Hilsen Bibi

Little Blue Bastard sagde ...

Fuldkommen enig med Karen - det var en rigtig hyggelig julefrokost, og for min skyld måtte Bibi også gerne dukke op til den næste!

For mig var aftenens højdepunkt dog da Jonas under gavelegen stjal Lars B´s Matrix!! Jeg grinte så vildt at jeg under resten af pakkelegen slet ikke kunne koncentrere mig om at stjæle pakker - og gik defor også tomhændet hjem. Men det var okay - et latteranfald af den slags er den største gave jeg kan få!